vuurwerkshows in duitsland

Op zoek naar een onvergetelijke avond voor jou of jouw gasten? Met de spectaculaire vuurwerkshows van de Vuurwerkhal is jouw avond helemaal compleet!

Onze experts en ontwerpers hebben de mooiste en meest spectaculaire vuurwerkshows voor jou en jouw gasten samengesteld!

De grootste vuurwerkwinkel van Nederland

In 1991 is Frits Broks, de oprichter van de Vuurwerkhal, begonnen met De Rijswijkse Vuurwerkhal. Sindsdien is de Vuurwerkhal uitgegroeid tot een van de grootste vuurwerkwinkels dankzij een trouwe achterban met fanatieke vuurwerkliefhebbers en hard werkende medewerkers.

Onze vuurwerkshows

Een spektakelshow van 7 minuten

vanaf €1.099,- excl. btw

Een vuurwerkshows met de beste flowerbeds van de Vuurwerkhal samengesteld door onze ontwerpers. Spektakel gegarandeerd!

Door de grootste kalibers te combineren met afwisselende schietvormen en prachtige kleuren geniet je 7 minuten lang van een mooie vuurwerkshow met een spetterende finale.

Een prachtige vuurwerkshow van 14 minuten

vanaf €1.799,- excl. btw

Prachtige kleuren, keiharde knallen en enorme uitwerkingen! Onze ontwerpers zorgen ervoor dat jij en jouw gasten 14 minuten lang genieten van een prachtige vuurwerkshow!

Door de beste flowerbeds te combineren met de meest spectaculaire effecten staan jouw gasten verbaasd van het prachtige vuurwerk en ervaren zij een onvergetelijke avond.

De grootste en mooiste show van 21 minuten

vanaf €2.999,- excl. btw

21 minuten lang genieten van een grote en supermooie vuurwerkshow bestaande uit alleen de beste flowerbeds van West-Europa! Dankzij de jarenlange ervaring van onze ontwerpers weten zij voor een onvergetelijke jaarwisseling te zorgen met deze prachtige vuurwerkshow. Een samenstelling van de mooiste kleuren, effecten en uiteraard een keiharde finale!

Hoe werkt het?

Het veilig opbouwen en afsteken van een prachtige vuurwerkshow vergt kennis, ervaring en liefde voor het vak. Om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke avond ervaart, geniet je van een afsteekservice door twee van onze meest ervaren afstekers. Zij begeleiden de vuurwerkshow van A tot Z waardoor jij alleen maar achterover hoeft te zitten en te genieten.

De vuurwerkshow wordt geschoten onder voorbehoud dat de lokale instanties het toestaat voor consumenten om vuurwerk af te steken tijdens de jaarwisseling. Wanneer er sprake is van een vuurwerkverbod dan is het niet mogelijk de vuurwerkshow plaats te laten vinden.

Wat is de planning voor de vuurwerkshow?

Aan de vuurwerkshow om klokslag 12 uur gaan wat voorbereidingen vooraf. Om ervoor te zorgen dat deze voorbereidingen niet onder tijdsdruk komen te staan, vertrekken onze experts op 30 december richting jouw hotel en zullen daar in de middag aankomen. Zo verkleinen wij het risico dat eventuele vertragingen onderweg roet in het eten gooien.

Op 31 december, onafhankelijk van de grootte van jouw vuurwerkshow, treffen onze collega’s de juiste voorbereidingen en ontsteken zij in samenspraak vanaf het juiste tijdstip de vuurwerkshow.

Na afloop van de vuurwerkshow dient het vuurwerk een half uur met rust gelaten te worden, alvorens onze collega’s mogen beginnen met het opruimen. Dan is inmiddels het vuurwerk niet meer dan oud papier geworden, dus kan het afval dan ook als dusdanig worden verwerkt.

Op zaterdag 1 januari vieren onze collega’s graag Nieuwjaarsdag mee met jou en je gasten, waarna ze op 2 januari in de ochtend weer richting Rijswijk zullen rijden. Zo bieden we een veilige planning voor de rit en op zondag een rustige oversteek terug.

Met de basisprijs van je vuurwerkshow is rekening gehouden met de faciliteiten waarvan onze collega’s gebruikmaken tijdens hun verblijf. Zij reizen en verzorgen de vuurwerkshow in ruil voor het verblijf incl eten en drinken voor, tijdens en na de jaarwisseling.

Wil jij ervoor zorgen dat jij en jouw gasten een onvergetelijke avond ervaren?

Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier!

Welke vuurwerkshow heeft jouw voorkeur?(Vereist)
Wil je jouw vuurwerkshow uitbreiden met een extra spectaculaire finale?(Vereist)
De spectaculaire finale is v.a. €500,- excl. btw
Vul hieronder jouw naam in:(Vereist)

Voorbeelden van onze vuurwerkshows