De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Wij vinden dat bij De Zoetermeerse Vuurwerkhal iedere liefhebber de deur uit moet lopen met mooi vuurwerk tegen schappelijke prijzen. Ieder jaar reizen wij stad en land af. Om het beste vuurwerk uitgebreid te testen en te selecteren. Zodat jij het jaar goed én knallend kunt afsluiten.

De Zoetermeerse Vuurwerkhal

In 2017 zijn wij begonnen met De Zoetermeerse Vuurwerkhal. De winkel was voorheen bekend als Vuurwerkland Zoetermeer. De winkel hebben wij uitgebreid verbouwd op de bovenverdieping. Zodat er een mooie showroom kon worden gecreëerd.

Het assortiment testen en selecteren wij ieder jaar opnieuw. Om ervoor te zorgen dat jij de deur uit loopt met ‘alleen het beste’ vuurwerk.

Alleen het beste vuurwerk

Van de grondbloem tot een zware flowerbed, van fonteinen tot draaizonnen. Ieder product in ons assortiment hebben wij uitvoerig getest en geselecteerd. Zodat jij weet dat je altijd met goed vuurwerk de Vuurwerkhal verlaat.

Bekijk ons assortiment in de uitgebreide showroom

Op de eerste verdieping bereik je via de trap de uitgebreide showroom van de Vuurwerkhal in Zoetermeer. In onze showroom is het mogelijk om ons assortiment van dichtbij te bekijken. Op de verschillende tv’s kan je uitgebreid alle uitwerking bekijken. Van de diverse compoundboxen, siercakes, fonteinen en andere soorten siervuurwerk. Hulp nodig met uitzoeken? Onze medewerkers staan voor je klaar in onze showroom!

Bekijk onze openingstijden

Druk op de oranje knop hieronder om de openingstijden te bekijken van De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Alle acties van De Zoetermeerse Vuurwerkhal op een rijtje!

Niet alleen het afsteken van vuurwerk moet een feest zijn. Óók het vuurwerk bestellen moet een feest zijn. Daarom houden wij ieder jaar diverse acties. Tijdens de voorverkoop én tijdens de losse verkoop! Van twee voor de prijs van één tot de vroege vogels actie. Er zijn ieder jaar knallende en spetterende acties!

Kies zelf jouw gratis vuurwerk uit

Tijdens de voorverkoop geniet je niet alleen van de laagste prijzen én een uitgebreid assortiment. Je mag ook zelf jouw gratis vuurwerk uitkiezen!

Maar liefst 10.000 kilo aan vuurwerk op voorraad bij De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Er is ruimte voor 10.000 kilo vuurwerk verdeeld over drie verschillende bunkers. Hierdoor hebben wij genoeg in huis om iedereen in de omgeving van ‘alleen het beste’ vuurwerk te voorzien.

Vuurwerkbunker van De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Openingstijden

Hieronder staan de openingstijden van de showroom van De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Maandag 25 december
1e kerstdag
Maandag 25 december
Gesloten
Dinsdag 26 december
2e kerstdag
Dinsdag 26 december
12:00 - 17:00 uur
Woensdag 27 december
10:00 - 19:00 uur
Woensdag 27 december
Einde voorverkoop
Donderdag 28 december
Start losse verkoop
Donderdag 28 december
8:00 - 22:00 uur
Vrijdag 29 december
Tweede verkoopdag
Vrijdag 29 december
08:00 - 22:00 uur
Zaterdag 30 december
Laatste verkoopdag
Zaterdag 30 december
08:00 - 23:45 uur
Zondag 31 december
Let op! Alleen cat. 1
Zondag 31 december
10:00 - 17:00 uur

Contactgegevens

De Zoetermeerse Vuurwerkhal
Cobaltstraat 1
2718 RM Zoetermeer
070 415 0 441

Bestel jouw vuurwerk nu online bij de Vuurwerkhal!