De Rijswijkse Vuurwerkhal

Wij vinden dat bij De Rijswijkse Vuurwerkhal iedere liefhebber de deur uit moet lopen met mooi vuurwerk tegen schappelijke prijzen. Ieder jaar reizen wij stad en land af om het beste vuurwerk uitgebreid te testen en te selecteren. Zodat jij het jaar goed én knallend kunt afsluiten.

De Rijswijkse Vuurwerkhal

In 1991 is de Vuurwerkhal opgericht en voortgekomen uit de hobby van de oprichter, Frits Broks. Deze hobby is uiteindelijk een beetje uit de hand gelopen en uitgegroeid tot de grootste vuurwerkwinkel in de regio Haaglanden!

Dankzij onze liefde voor vuurwerk en een opslagcapaciteit van maar liefst 50.000 kilo vuurwerk kunnen wij heel de regio van ‘alleen het beste’ vuurwerk voorzien. Vuurwerk wat wij, fanatieke vuurwerkliefhebbers in hart en nieren, stuk voor stuk hebben hebben getest en geselecteerd.

Alleen het beste vuurwerk

Van de grondbloem tot een zware flowerbed, van fonteinen tot draaizonnen. Ieder product in ons assortiment hebben wij uitvoerig getest en geselecteerd. Zodat jij weet dat je altijd met goed vuurwerk de Vuurwerkhal verlaat.

Bekijk onze openingstijden

Druk op de oranje knop hieronder om naar de openingstijden te gaan van De Rijswijkse Vuurwerkhal.

Bewonder al het vuurwerk in onze showroom

In onze showroom is het mogelijk om ons assortiment van dichtbij te bekijken. Op de verschillende tv’s kan je uitgebreid alle uitwerking bekijken van de diverse compoundboxen, siercakes, fonteinen en andere soorten vuurwerk. Uiteraard staan wij altijd voor jou klaar om je te helpen met het kiezen van het beste vuurwerk om je een onvergetelijke jaarwisseling te bezorgen.

Alle acties op een rijtje

Niet alleen het afsteken van vuurwerk moet een feest zijn, óók het vuurwerk bestellen bij De Rijswijkse Vuurwerkhal moet een feest zijn. Daarom houden wij ieder jaar diverse acties tijdens de voorverkoop én tijdens de losse verkoop. Van twee voor de prijs van één tot de vroege vogels actie, er zijn ieder jaar knallende en spetterende acties!

Kies zelf jouw gratis vuurwerk uit

Tijdens de voorverkoop geniet je niet alleen van de laagste prijzen én een uitgebreid assortiment, je mag ook zelf jouw gratis vuurwerk uitkiezen!

De grootste vuurwerkopslag van Zuid-Holland!

De Rijswijkse Vuurwerkhal heeft met 3 bunkers en een vergunning voor 50.000 kilo vuurwerk de grootste vuurwerkopslag van Zuid-Holland. Door constant de bunkers aan te vullen is het mogelijk om heel de regio Den Haag van het beste vuurwerk te voorzien én sta jij binnen enkele minuten buiten met jouw bestelling.

Openingstijden

Click and Collect is mogelijk op 27, 28, 29, 30 en 31 december 2021 van 12.00 tot 17.00 uur.

Het is mogelijk om nu jouw bestelling te plaatsen via onze webshop en jouw bestelling af te halen op het door jouw gekozen afhaalmoment.

Contactgegevens

De Rijswijkse Vuurwerkhal
Koopmansstraat 5a
2288 BC Rijswijk

070 415 0 441

Vroem naar de showroom!

De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Bestel jouw vuurwerk nu online bij de Vuurwerkhal!