De Rijswijkse Vuurwerkhal

Wij vinden dat bij De Rijswijkse Vuurwerkhal iedere liefhebber de deur uit moet lopen met mooi vuurwerk tegen schappelijke prijzen. Ieder jaar reizen wij stad en land af om het beste vuurwerk uitgebreid te testen en te selecteren. Zodat jij het jaar goed én knallend kunt afsluiten.

De Rijswijkse Vuurwerkhal

In 1991 is de Vuurwerkhal opgericht en voortgekomen uit de hobby van de oprichter, Frits Broks. Deze hobby is uiteindelijk een beetje uit de hand gelopen en uitgegroeid tot de grootste vuurwerkwinkel in de regio Haaglanden!

Dankzij onze liefde voor vuurwerk en een opslagcapaciteit van maar liefst 50.000 kilo vuurwerk kunnen wij heel de regio van ‘alleen het beste’ vuurwerk voorzien. Vuurwerk wat wij, fanatieke vuurwerkliefhebbers in hart en nieren, stuk voor stuk hebben hebben getest en geselecteerd.

Vuurwerk Rijswijk, De Rijswijkse Vuurwerkhal

Bekijk al het vuurwerk in de showroom van De Rijswijkse Vuurwerkhal

In onze showroom is het mogelijk om ons assortiment van dichtbij te bekijken. Op de verschillende tv’s kan je uitgebreid alle uitwerking bekijken van de diverse compoundboxen, siercakes, fonteinen en andere soorten vuurwerk. Uiteraard staan wij altijd voor jou klaar om je te helpen met het kiezen van het beste vuurwerk om je een onvergetelijke jaarwisseling te bezorgen.

Alle acties van De Rijswijkse Vuurwerkhal op een rijtje

Ieder jaar hebben wij knallende acties. Zowel tijdens de voorverkoop als tijdens de losse verkoop. Van twee voor de prijs van één tot de vroege vogels actie, er zijn altijd acties om mee te doen. Bovendien mag je in de voorverkoop ook nog eens zelf gratis vuurwerk uitkiezen!

De Rijswijkse Vuurwerkhal heeft de grootste vuurwerkopslag van Zuid-Holland!

De Rijswijkse Vuurwerkhal heeft met 3 bunkers en een vergunning voor 50.000 kilo vuurwerk de grootste vuurwerkopslag van Zuid-Holland. Door constant de bunkers aan te vullen is het mogelijk om heel de regio Den Haag van het beste vuurwerk te voorzien én sta jij binnen enkele minuten buiten met jouw bestelling.

Openingstijden

Hieronder staan de openingstijden van de showroom van De Rijswijkse Vuurwerkhal

Maandag 25 december
1e kerstdag
Maandag 25 december
Gesloten
Dinsdag 26 december
2e kerstdag
Dinsdag 26 december
12:00 - 17:00 uur
Woensdag 27 december
10:00 - 19:00 uur
Woensdag 27 december
Einde voorverkoop
Donderdag 28 december
Start losse verkoop
Donderdag 28 december
8:00 - 22:00 uur
Vrijdag 29 december
Tweede verkoopdag
Vrijdag 29 december
08:00 - 22:00 uur
Zaterdag 30 december
Laatste verkoopdag
Zaterdag 30 december
08:00 - 23:45 uur
Zondag 31 december
Let op! Alleen cat. 1
Zondag 31 december
10:00 - 17:00 uur

Contactgegevens

De Rijswijkse Vuurwerkhal
Koopmansstraat 5a
2288 BC Rijswijk

070 415 0 441

Vroem naar de showroom!

Bestel jouw vuurwerk nu online bij de Vuurwerkhal!