Ons bezoek aan Magnum Vuurwerk

sep 12, 2019

Verslag: Ons bezoek aan Magnum Vuurwerk

De vuurwerkdemo van Magnum Vuurwerk vond plaats op woensdag 4 september 2019 in Kampen.

Op woendag 4 september gingen wij naar de vuurwerkdemo van Magnum Vuurwerk. Wie al langere tijd bij ons in de winkel komt, is waarschijnlijk bekend met het merk Magnum Vuurwerk. Magnum Vuurwerk is een merk van het oudere en bekende VC Vuurwerk. Vroegâh hadden wij onder andere sierpakketten, pijlenpakketten en verschillende cakes van VC Vuurwerk in het assortiment. Tegenwoordig is het oude VC Vuurwerk onderdeel van Broekhoff Vuurwerk.

Waar Magnum Vuurwerk de vorige jaren vooral actief was in de schaduw van Broekhoff, is het nu uit de schaduw gestapt met meerdere nieuwe & vernieuwde merken. De nieuwe merken zijn de I-Legal en WCKD lijn. De vuurwerkdemo van Magnum Vuurwerk was dan ook vooral gericht op de nieuwe producten uit deze nieuwe productlijnen.

De vuurwerkdemo van Magnum Vuurwerk

Aangezien het nu steeds vroeger donker wordt, kon de demo al vrij snel beginnen. Tijdens demo werden verschillende cakes en compoundboxen geschoten. In de WCKD lijn zitten verschillende scherp geprijsde cakes en kleinere compoundboxen. De I-Legal lijn is gericht op vooral grote compoundboxen. Het meest opvallende artikel tijdens de vuurwerkdemo kwam uit de WCKD lijn. De WCKD Warlord knalde namelijk boven alle cakes uit. Naast de Warlord was ook de nieuwe 2″ Fall Out een van de toppers tijdens de vuurwerkdemo. De nieuwe Xtreme Salute Box knalde ook goed, maar het is uiteraard de vraag of die in de straat ook zo hard knalt. De producten op de vuurwerkdemo bevielen ons over het algemeen goed.

Bekijk hieronder de WCKD Warlord. Het verslag gaat verder onder de video.

De finaleshow van Magnum Vuurwerk

Na de vuurwerkdemo was er uiteraard weer een finaleshow! Deze show bestond grotendeels uit consumentenvuurwerk aangevuld door professionele romeinse kaarsen en single-shots. De finale is geschoten op muziek en volledige elektrisch ontstoken. De show is hieronder te bekijken:

https://www.facebook.com/Vuurwerkhal.nl/videos/496904594442613/

De showroom

Toen de vuurwerkdemo was afgelopen zijn wij binnen een kijkje gaan nemen in de showroom. Zoals verwacht stond de showroom in het teken van de nieuwe lijnen. Daar hebben wij uiteraard wat foto’s van gemaakt. De foto’s zijn hieronder te bewonderen.

De WCKD lijn van Magnum Vuurwerk

De nieuwe WCKD lijn heeft een herkenbare en vooral een kleurvolle uitstraling!

De Warlord uit de WCKD lijn van Magnum Vuurwerk

De Warlord uit de WCKD lijn was één van de toppers op de demo!

De 1.2" Sizzling Stars van I-Legal van Magnum Vuurwerk

De I-Legal lijn van Magnum Vuurwerk heeft een “professionele” stijl. Deze stijl zien wij steeds vaker terugkomen. Rubro Vuurwerk is in Nederland voor het eerst mee begonnen.

De compoundboxen van I-Legal

De I-Legal lijn bestaat tot nu toe alleen uit compoundboxen. Steeds meer importeurs vervangen de oude cakeboxen door compoundboxen dit jaar.

Onze indruk van Magnum Vuurwerk

Magnum Vuurwerk bevond zich de laatste jaren onder de radar voor de meeste consumenten. Wat ons betreft zijn ze dit jaar weer goed teruggekomen als wij de producten op de demo mogen geloven. Het is natuurlijk aan hen om het ook waar te maken in de straat met de nieuwe producten. Als cakes zoals de Warlord de 2″ Fall Out tijdens de jaarwisseling presteren zoals de op de vuurwerkdemo dan zullen er heel veel vuurwerkliefhebbers plezier aan beleven. Wij houden Magnum Vuurwerk dus goed voor jullie in de gaten de komende tijd!

Wij zijn in 2019 ook bezoek geweest bij Cafferata Vuurwerk. Lees het verslag hier!


Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties en activiteiten ? Volg ons nu op onze sociale media kanalen!

De Facebook pagina van De Rijswijkse Vuurwerkhal

De Facebook pagina van De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Onze Instagram pagina