Ons bezoek aan Broekhoff Vuurwerk

sep 7, 2019

Verslag: Ons bezoek aan Broekhoff Vuurwerk

De vuurwerkdemo van Broekhoff Vuurwerk vond plaats op dinsdag 3 september 2019 in Biddinghuizen.

Het was al de vierde vuurwerkdemo van het jaar! Vol enthousiasme sprongen we in de auto en gingen wij weer naar Biddinghuizen. Deze keer geen files of wegwerkzaamheden maar een vlotte rit naar Flevonice. Je leest het goed, ook Broekhoff Vuurwerk hield zijn demo daar net als Vuurwerkmania eerder dit jaar.

Bij aankomst was er al meteen één ding duidelijk: er zou een dikke vuurwerkshow als finale komen! Er stonden professionele romeinse kaarsen klaar en veel single-shots. Helaas moesten wij nog even wachten. Het was nog niet donker en dus gingen wij naar binnen om een kijkje te nemen in de showroom.

De finale van Broekhoff Vuurwerk

De vuurwerkdemo en finale werden volledig elektrisch ontstoken. Hierdoor is het mogelijk om vuurwerk van een veilige afstand te ontsteken op de maat van de muziek.

De showroom

Dat Broekhoff vuurwerk verkoopt wisten wij uiteraard al, maar dat zij ook kunstwerken verkopen was voor ons nog niet duidelijk… Aan creativiteit is er in ieder geval geen gebrek bij Broekhoff. Gelukkig hebben de meeste producten nog steeds een strak uiterlijk zoals wij gewend zijn.

Groene creatie van Broekhoff Vuurwerk

De Fire Frog van Broekhoff Vuurwerk was een opvallend verschijnsel. Het moge duidelijk zijn waarom.

Net als de andere importeurs focust Broekhoff Vuurwerk vooral op compoundboxen. Te zien is dat deze importeurs de laatste jaren steeds creatiever worden met het ontwerpen van deze boxen. Vroeger hadden de boxen maar één schietrichting. Tegenwoordig bestaan de compoundboxen uit verschillende kalibers en schietrichtingen. Het resultaat is een complete vuurwerkshow in één box. De showroom stond vol met deze boxen. Het was alleen nog even wachten totdat wij ze in actie konden zien.

Verschillende kalibers van Broekhoff Vuurwerk

Op deze foto is duidelijk het verschil te zien in kalibers.

Nadat wij een kijkje hadden genomen in de showroom was het tijd om naar buiten te gaan. Eenmaal buiten gekomen merkten wij al dat de herfst zijn intrede had gemaakt. Het was net aan 15 graden en best frisjes. Dan te bedenken dat wij vorige week bij Rubro nog met 30 graden een vuurwerkdemo stonden te bekijken…

De vuurwerkdemo van Broekhoff Vuurwerk

Tijdens de demo werden er veel boxen geschoten. De boxen tijdens de demo waren goed te noemen, maar geen echte toppers. Het is tot nu toe de trend van het jaar. Alle importeurs hebben goed vuurwerk, maar nieuwe en unieke producten die boven de rest uitstijgen zijn dit jaar nog op één hand te tellen. Hieronder is een van de meest opvallende boxen te zien: de Extreme Goldfather.

Het verslag gaat verder onder de video

https://www.facebook.com/Vuurwerkhal.nl/videos/434845720460758/

De spectaculaire finale van Broekhoff Vuurwerk

Zoals te zien in het begin van het verslag stond er een flinke finale op de planning. Wij kunnen er veel worden over schrijven, maar het is natuurlijk veel leuker om de beelden te bekijken.Hieronder is het laatste gedeelte van de finale te zien. Bedankt voor het lezen van het verslag en veel kijkplezier!

Klik hier om de volledige finale te bekijken.

https://www.facebook.com/Vuurwerkhal.nl/videos/394033194591186/


Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties en activiteiten ? Volg ons nu op onze sociale media kanalen!

De Facebook pagina van De Rijswijkse Vuurwerkhal

De Facebook pagina van De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Onze Instagram pagina