Het beste en het allermooiste vuurwerk

Sinds 1992 hanteren wij het motto “Alleen het beste”. Ieder jaar gaan wij, vuurwerkliefhebbers en pyrotechnici stad en land af op zoek naar het beste en allermooiste vuurwerk. Door het vuurwerk zelf te testen en te selecteren zorgen wij ervoor dat jij de jaarwisseling knallend kan afsluiten!

Elk stuk vuurwerk in het assortiment telt

Van de grondbloem tot een zware flowerbed, van fonteinen tot draaizonnen. Ieder product in ons assortiment hebben wij uitvoerig getest en geselecteerd. Zodat jij weet dat je altijd met goed vuurwerk de Vuurwerkhal verlaat. Uiteindelijk om ervoor te zorgen dat je knallend, fluitend of knetterend het nieuwe jaar in kunt luiden en het oude jaar goed afsluit.

Testen, kijken, noteren en selecteren

Ieder jaar rijden wij, vuurwerkliefhebbers en pyrotechnici, stad en land af op zoek naar ‘Alleen het beste’ vuurwerk. Door jaarlijkse diverse vuurwerkhows, vuurwerkdemo’s en leveranciers te bezoeken brengen wij de toppers van Nederland in kaart. Het is dan ons ook niet vreemd om soms met dan 7 leveranciers in zee te gaan om jou het beste en mooiste vuurwerk aan te kunnen bieden.

Het resultaat

Door het bezoeken van talloze vuurwerkdemonstraties, het houdige van stevige gesprekken en reizen naar het Verre Oosten zorgen we ieder jaar weer voor een compleet assortiment. Allemaal om jou en je gezelschap een geweldige jaar wisseling te bezorgen. Uiteraard ook omdat wij het óók onwijs leuk vinden om vuurwerk af te steken. Daarom begint het hele proces ieder jaar in januari weer opnieuw om te bekijken hoe wij het assortiment weer kunnen verbeteren.

Heb jij suggesties voor ons assortiment? Neem dan hier contact op!

Bestel nu online

Klik op de knop hieronder om het volledige assortiment online te bekijken.

Tip voor de liefhebber

Onze grote opslag, in totaal 60.000 kilo in de regio Haaglanden en Zoetermeer, zorgt ervoor dat je tijdens de voorverkoop de keuze hebt uit een ruim assortiment. Toch zal de voorraad ooit een keer op raken. Bestel daarom jouw vuurwerk van tevoren tijdens de voorverkoop. Wij pakken dan je bestelling in en zetten jouw vuurwerk apart.

Meer informatie over de Vuurwerkhal?

Kies hieronder jouw Vuurwerkhal!

De Rijswijkse Vuurwerkhal

De Rijswijkse Vuurwerkhal is voortgekomen uit een hobby die een beetje uit de hand is gelopen. Sindsdien is De Rijswijkse Vuurwerkhal uitgegroeid tot de grootste vuurwerkwinkel in de regio Haaglanden dankzij onze liefde voor vuurwerk en een opslag van maar liefst 50.000 kilo vuurwerk.

De Zoetermeerse vuurwerkhal

In 2017 zijn wij begonnen met De Zoetermeerse Vuurwerkhal. Door ook in Zoetermeer 'alleen het beste' te verkopen én een opslag van 10.000 kilo vuurwerk kunnen wij de vuurwerkliefhebbers in de regio Zoetermeer voorzien van goed vuurwerk tegen schappelijke prijzen.