We gaan weer beginnen!

okt 6, 2022

Beste vuurwerkliefhebber,

Het mocht even duren en we hebben al veel liefhebbers aan de lijn gehad, maar we gaan nu echt rustig aan beginnen met de verkoop van vuurwerk.

Categorie 1 Vuurwerk

Na twee hectische jaren starten we met de online verkoop van categorie 1 vuurwerk. Vorig jaar werd ons beloofd dat alles gewoon doorging om vervolgens weer terug te worden gefloten. Daarom bieden wij jou de kans aan om in ieder geval categorie 1 vuurwerk online te bestellen. Zodat je nooit aan het einde van het jaar zonder vuurwerk zit door allerlei maatregelen.

Klik hier om naar de categorie 1 webshop te gaan >>>

Afhalen kan nu alleen bij De Rijswijkse Vuurwerkhal. Daar ben ik samen met mijn collega John nog dagelijks aan het sleutelen. Eind november gaan wij weer de garage ombouwen tot vuurwerkwinkel.

Wanneer gaan de andere webshops open?

Ik begrijp als geen ander dat iedereen zit te springen om het grotere vuurwerk te bestellen. Als winkelier hebben we nu ook twee hectische en vervelende jaren achter de rug, maar we hopen op het beste. Daarom komt straks traditiegetrouw Kartonvoordeel online. De komende week ga ik druk de bunker in om een lijstje te maken van wat wij in Kartonvoordeel kunnen aanbieden. Ik hoop dan ook dat we volgende week al kunnen beginnen.

De normale voorverkoop starten we ieder jaar rond half november mee. Het plan is om ook dit jaar weer rond die tijd te starten. Dan weten we hopelijk ook of de overheid niet voor het derde jaar op rij roet in het eten gooit.

Gr. Frits Broks

Eigenaar van De Rijswijkse Vuurwerkhal en De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Meer nieuwsberichten van de Vuurwerkhal