November update!

nov 12, 2020

Beste vuurwerkliefhebber,

Dit jaar was voor velen van ons al geen leuk jaar. Iedere vuurwerkliefhebber keek én kijkt er dan ook nog steeds naar uit om dit jaar goed én knallend af te sluiten! Helaas staat de vuurwerkverkoop sinds anderhalve week op losse schroeven en vliegen de berichten over een (tijdelijk) vuurwerkverbod ons allemaal om de oren. Nog niet te spreken om de manier waarop de media en bepaalde politieke partijen de (verkeerde) cijfers misbruiken om legaal vuurwerk in een kwaad daglicht te stellen…

Door alle berichtgeving en het feit dat er nog steeds geen knoop is doorgehakt over de vuurwerkverkoop hebben wij enkele besluiten genomen voor de planning van de komende week.

Sluiting van Kartonvoordeel

Wij hebben de Kartonvoordeel webshop al een paar dagen langer open gehouden. Kartonvoordeel zal open blijven tot en met vrijdagavond 13 november. Daarna sluiten wij de deuren van de webshop.

Mocht je al een bestelling hebben geplaatst en besluit de overheid tot een (tijdelijk) vuurwerkverbod, dan nemen wij contact met je op over jouw bestelling en zorgen we samen voor een passende oplossing.

Start van de voorverkoop

Uiteraard willen wij graag starten met de voorverkoop. Echter wachten wij de berichtgeving af van de regering. Wij willen uiteraard voorkomen dat de webshop open is terwijl iedereen nog in onzekerheid is of de jaarwisseling überhaupt met vuurwerk mag worden gevierd.

Zodra er een knoop is doorgehakt door de regering en wij vuurwerkliefhebbers dit jaar knallend mogen afsluiten, gaan wij meteen aan de slag om de voorverkoop te laten starten. Uiteraard zullen wij het meteen bekend maken wanneer de webshop open is. Houd daarom onze website en onze sociale media in de gaten.

Categorie 1 vuurwerk

Wil jij graag al vuurwerk afsteken? Dat is zeker mogelijk! Bij De Rijswijkse Vuurwerkhal hebben wij al een ruime voorraad aan categorie 1 vuurwerk staan. Van knetterlinten en knetterballen tot grondbloemen, er ligt van alles voor je klaar! Categorie 1 vuurwerk mag je heel het jaar afsteken, ook als men besluit tot een tijdelijk vuurwerkverbod. Houd dan wel rekening met de mensen en dieren in uw omgeving tijdens het afsteken. Zorg ervoor dat je overlast voorkomt.

Op dit moment zijn wij doordeweeks geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Wellicht niet in de gebruikelijke Vuurwerkhal setting maar als autogarage aangezien wij nu nog niet zijn begonnen aan het ombouwen van onze winkel.

Laten wij hopen dat er binnenkort meer bekend is zodat wij samen het jaar knallend kunnen afsluiten!

Team Vuurwerkhal

Meer nieuwsberichten van de Vuurwerkhal