De vuurwerkverkoop is weer gestart!

dec 28, 2019

De vuurwerkverkoop is gestart!

Het is eindelijk zover! De vuurwerkverkoop is van start gegaan. Dit jaar zijn de verkoopdagen op 28, 30 en 31 december. Wij hebben hieronder alle belangrijke informatie voor jou op een rijtje gezet!

29 december valt dit jaar op een zondag. Wij mogen dan alleen categorie 1 vuurwerk uitleveren. Bestellen kan dan uiteraard wel in onze winkels. Kom daarom gerust langs in een van onze winkels.

De openingstijden

Alle openingstijden staan op onze website genoteerd én staan op Google. De openingstijden zijn hier te bekijken:

Klik hier voor de openingstijden van De Rijswijkse Vuurwerkhal

Klik hier voor de openingstijden van De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Bestellen in de winkel

Online kan je kijken welke artikelen beschikbaar zijn. Bestellen is alleen mogelijk in onze winkels. Onze voorraden worden regelmatig aangevuld. Echter geldt voor verschillende artikelen OP=OP. Zie je iets online beschikbaar staan? Kom dan zo snel mogelijk naar de winkel om jouw bestelling te plaatsen en jouw vuurwerk mee te nemen.

Chinese rollen en single-shots

Vanaf volgend jaar zijn Chinese rollen niet meer te koop. Daarnaast gaan single-shots uit de categorie F3 ook eruit. Alle F3 artikelen zijn vanaf volgend jaar verboden. Dat is helaas nog niet alles…eerder deze maand zei de minister dat het de intentie was om volgend jaar ook de kleine single-shots te verbieden. Houd daar dus rekening mee tijdens het bestellen.

Veilig vuurwerk afsteken

Denk aan jezelf en aan de omstanders tijdens het afsteken! Zorg ervoor dat je altijd een vuurwerkbril opzet en jouw vuurwerk veilig afsteekt volgens de gebruiksaanwijzing. Heb je vragen over het veilig afsteken van vuurwerk? Onze medewerkers kunnen jou uitleg geven wanneer dat nodig is.

Parkeren

Parkeren kan bij beide winkels gratis én voor de deur. Mooier kan bijna niet. Wij willen je wel vriendelijk vragen om op te passen bij het verlaten van het parkeerterrein in verband met voetgangers.