Laatste kans! Bestel nog snel jouw vuurwerk!

dec 26, 2019

Bestel snel jouw vuurwerk in de voorverkoop!

Op 27 december eindigt de voorverkoop. Tot en met 19.00 uur kan jij jouw bestelling plaatsen.

De laatste kans om jouw vuurwerk te bestellen! Bestel vandaag en profiteer van de scherpste prijzen, zelf je gratis vuurwerk uitkiezen én de wachtrij overslaan bij de kassa. Dan hebben wij het geeneens gehad over de voordelen tijdens het afhalen…..

Bestel nu online bij De Rijswijkse Vuurwerkhal

Bestel nu online bij De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Volgend jaar verboden: F3 vuurwerk

Dit jaar is het laatste jaar voor F3 vuurwerk. Vanaf volgend jaar mogen wij geen Chinese rollen, grote single-shots en F3 ratelbanden meer verkopen. Koop daarom dit jaar groots in! Wij hebben Chinese rollen en single-shots nog ruim op voorraad. Dankzij onze opslag van 50.000 kilo in Rijswijk en 10.000 kilo in Zoetermeer hebben wij voldoende ruimte om F3 vuurwerk ruim in te kopen en op te slaan voor de verkoopdagen.

Openingstijden

Wil jij liever in onze winkel bestellen? Onze openingstijden staan uiteraard op onze website:

Klik hier voor de openingstijden van De Rijswijkse Vuurwerkhal

Klik hier voor de openingstijden van De Zoetermeerse Vuurwerkhal

In onze winkels hebben wij een showroom met alle dummy’s. Ook hangen er verschillende tv’s waarop jij het vuurwerk kan bekijken. Weet je niet wat je moet kiezen? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om jou te helpen.

Wij hopen je snel in onze winkel te zien!

Team Vuurwerkhal