Bestel jouw vuurwerk op tijd in de voorverkoop!

dec 22, 2019

Bestel jouw vuurwerk op tijd in de voorverkoop!

De voorverkoop loopt t/m 27 december tot 19.00 uur . Wacht niet te lang en bestel jouw vuurwerk op tijd!

Wil jij het beste vuurwerk tegen de scherpste prijzen én zelf jouw gratis vuurwerk uitkiezen? Bestel dan nu jouw vuurwerk in de voorverkoop! Wij zetten dan jouw bestelde vuurwerk meteen voor je apart én jij profiteert van de scherpste prijzen. Dat is nog niet alles want tijdens het afhalen ben jij ook van alle gemakken voorzien.

Voordelen tijdens het afhalen

Jouw vuurwerk staat meteen klaar als jij jouw bestelling komt afhalen. Onze medewerkers helpen dan met het controleren van jouw bestelling. Voor je het weet is de bestelling gecontroleerd en sta je buiten met jouw vuurwerk. Is de tas te zwaar om alleen te tillen? Dan lopen wij uiteraard met je mee naar de auto. Vuurwerk kopen en afhalen is nog nooit zo relaxt geweest.