Deze artikelen zijn volgend jaar verboden!

dec 11, 2019

Laatste kans! De volgende artikelen zijn volgend jaar verboden

Vanaf volgend jaar zijn er verschillende soorten vuurwerk verboden in Nederland. Onder andere de Chinese rollen, de grote single-shots en kleine ratelbanden worden uit de handel gehaald. Ondertussen gaan er ook al geruchten dat volgend jaar de kleinere single-shots en de vuurpijlen aan de beurt zijn. Gezien de anti-vuurwerk stemming in Den Haag is helaas alles mogelijk.

Chinese rollen

De Chinese rollen zijn volgend jaar niet meer toegestaan. Zowel de 100.000 klapper als de kleinere 50.000 en 5.000 zijn volgend jaar verboden. Deze artikelen zijn in beide winkels te bestellen.

Bestel jouw Chinese Rol hier bij De Rijswijkse Vuurwerkhal

Bestel jouw Chinese rol hier bij De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Grote single-shots

De grote single-shots (50mm) gaan volgend jaar ook helaas uit de handel. Deze single-shots zijn kenmerkend door de enorm grote boeketten en de harde knallen wanneer de bombette de buis verlaat. Wij hebben dit jaar de beste geselecteerd en uitgebreid getest. De beste categorie 3 single-shots zijn alleen dit jaar nog te bestellen in onze webshop.

Bestel jouw categorie 3 single-shots bij De Rijswijkse Vuurwerkhal

Bestel jouw categorie 3 single-shots bij De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Ons advies: koop groots in!

Wil jij volgend jaar of de komende jaren nog met de jaarwisseling kunnen genieten van Chinese rollen of grote single-shots? Koop ze dan dit jaar groots in! Wij hebben in ieder geval voldoende ingekocht om iedereen in de regio Haaglanden te voorzien van de beste Chinese rollen, single-shots en vuurpijlen.

Meer nieuwsberichten van de Vuurwerkhal