Kom naar de open dagen bij de Vuurwerkhal!

dec 1, 2019

Kom naar de open dagen bij de Vuurwerkhal!

Op zaterdag 14 december houden wij de open dag bij De Rijswijkse Vuurwerkhal.  Zondag 15 december houden wij de open dag bij De Zoetermeerse Vuurwerkhal. Je bent van harte welkom tussen 12.00 en 17.00.

De open dagen zijn voor ons misschien wel leuker dan de vuurwerkdemo en de jaarwisseling zelf. Waarom? Omdat wij iedere vuurwerkliefhebber een uniek kijkje achter de schermen kunnen bieden! Ben jij nog nooit langs geweest tijdens de open dagen? Of wil je weer langskomen? Wij hebben voor jou alle activiteiten hieronder op een rijtje gezet:

Volg een rondleiding door ons bunkercomplex!

Voor iedere liefhebber geven wij een rondleiding door ons bunkercomplex . Zo kan je op zaterdag 14 december een kijkje nemen achter de schermen bij de grootste vuurwerkwinkel van Zuid-Holland! Onder begeleiding van onze medewerkers kan je dan onze bunkers bekijken waar wij maar liefst 50.000 kilo aan vuurwerk mogen opslaan. Op zondag 15 december geven wij rondleidingen bij De Zoetermeerse Vuurwerkhal. Daar hebben wij een opslag van 10.000 kilo. Dat lijkt heel weinig, maar wacht maar tot je in de bunker staat!

Haal je vuurwerkdiploma!
Voor de jongere vuurwerkliefhebber is er ook een cursus veilig vuurwerk afsteken. Onder begeleiding van onze officiële pyrotechnicus leren ze dan om veilig vuurwerk af te steken. Met als beloning een officieel vuurwerkdiploma en een Vuurwerkhal tas vol met verrassingen!

Stel al jouw vragen over vuurwerk!

Tijdens de open dag is er de ruimte voor vragen over alles wat met vuurwerk te maken heeft. Heb je vragen over vuurwerk, de vuurwerkbranche of onze winkel? Kom dan langs en vraag maar raak!

Kom jij langs? Meld je dan aan voor onze Facebook evenementen:

De open dag bij De Rijswijkse Vuurwerkhal

De open dag bij De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Bekijk hier het verslag van 2017

Meer nieuwsberichten van de Vuurwerkhal