De voorverkoop is begonnen!

nov 29, 2019

De voorverkoop is begonnen!

De voorverkoop loopt tot en met 27 december 2019 tot 19.00 uur. 

Het is vanaf nu mogelijk online jouw vuurwerk te bestellen in de voorverkoop! Dit jaar gaat dat allemaal net iets anders. Wij hebben namelijk een nieuwe webshop. Wat houdt dat in voor jou? Wij hebben alles hieronder voor jou op een rijtje gezet.

Nieuwe webshop, nieuw account!

Om een bestelling te kunnen plaatsen, dien je eerst een nieuw account aan te maken. Met jouw nieuwe account kan je in al onze webshops inloggen en altijd jouw afhaalbewijs downloaden. Wel zo makkelijk. Had jij op jouw oude account nog spaarpunten staan? Iedere vaste klant krijgt dit jaar ter compensatie een duurder vaste klanten cadeau dan normaal. Je ontvangt begin december een vaste klanten code in de brievenbus. Vul de code die erop staat in, in onze webshop of neem ‘m wanneer je komt bestellen in de winkel. Wil je weten hoeveel punten je nog over had? Stuur dan ons een mail of een berichtje via onze sociale media kanalen. Deze zijn te vinden onderaan de pagina.

Klik hier om een nieuw account aan te maken

Kies zelf je gratis vuurwerk uit!

Ook dit jaar kan je gewoon jouw gratis vuurwerk uitkiezen. In de nieuwe webshop gaat dat alleen even iets anders. Wij zijn namelijk overgegaan naar een nieuw systeem met percentages. Hierdoor is alles wat overzichtelijker en kan je makkelijker jouw gratis vuurwerk uitkiezen. Wil je weten hoe het werkt? Wij hebben voor jou alles op een rijtje gezet in onze webwinkel. Let op! Niet alle artikelen tellen mee voor de gratis vuurwerk actie.

Voordelen van de voorverkoop

Bestellen in de voorverkoop levert jou alleen maar voordelen op. Waarom? Je hebt namelijk de keuze uit een uitgebreid assortiment. In de voorverkoop zijn verschillende artikelen ook nog eens flink in prijs verlaagd! Dat is nog niet alles. Je voorkomt ook nog eens wachten in de rij bij de kassa. Wij zetten namelijk jouw vuurwerk apart, pakken het voor je in en zetten de bestelling voor je klaar. Wanneer jij jouw bestelling komt ophalen, sta je binnen no-time weer buiten met een gecontroleerde bestelling!

Hopelijk zien wij jou snel in onze webshop of winkel!

Webshop van De Rijswijkse Vuurwerkhal

Webshop van De Zoetermeerse Vuurwerkhal

De voorverkoop loopt tot en met 27 december 2019 tot 19.00 uur. 

Meer nieuwsberichten van de Vuurwerkhal