Kom naar onze vuurwerkdemo op 7 december!

nov 8, 2019

Kom naar onze vuurwerkdemo op zaterdag 7 december!

Op 7 december 2019 schieten wij weer onze spectaculaire vuurwerkdemo. Wij hebben speciaal jou alle informatie hieronder op een rijtje gezet.

De locatie van de vuurwerkdemo

Wij schieten onze demo ook dit jaar in Zoetermeer op de velden naast de Silverdome. Het terrein en de omgeving is ideaal voor de vuurwerkdemo. Er zijn veel parkeerplekken. Het terrein is goed bereikbaar met de auto en je kan er met een groot publiek recht voor het vuurwerk staan. Dit jaar zijn er 2 ingangen voor het publiek. Hierdoor kan iedereen beter voor het schietveld staan. De demo begint om 19:00. Kleed je warm aan. De demo zal ongeveer een uur duren. Wij zullen ook dit jaar eindigen met een spectaculaire vuurwerkshow op muziek.

Locatie: Naast de Silverdome (Zoetermeer)
Datum: zaterdag 7 december 2019
Tijd: 19:00

Bij slecht weer schieten wij de demo op zondag 8 december 2019.

Wat schieten wij op de vuurwerkdemo?

Dit jaar willen wij weer rond de 40 verschillende artikelen schieten. Op de demo zullen wij verschillende cakes, cakeboxen en compoundboxen schieten. Wij schieten vuurwerk van o.a. China Red Vuurwerk, Evolution Fireworks, Wolff Vuurwerk, Rubro Vuurwerk en Vuurwerkmania.

Na de vuurwerkdemo schieten wij weer een finaleshow. De finale wordt geschoten op muziek. In de finale gebruiken wij enkel consumentenvuurwerk. De show wordt elektrisch ontstoken. De demo zelf wordt voor het grootste gedeelte met de hand afgestoken. Enkel de cakeboxen (combinatieboxen) worden elektrisch ontstoken tijdens de demo. De vuurwerkdemo schieten wij zelf.

Het wordt de laatste jaren steeds moeilijker voor ons om een demo te organiseren. In Rijswijk is het niet meer mogelijk vanwege de veiligheidsafstanden en de zware eisen die de gemeente stelt. De demo konden wij dit jaar ook niet in Den Haag houden vanwege een kinderboerderij vlakbij het schietveld in het Zuiderpark. Vandaar de keuze voor Zoetermeer.

Meer nieuwsberichten van de Vuurwerkhal