Het laatste jaar voor de Chinese rol?

okt 25, 2019

Het laatste jaar voor de Chinese rol?

Statement over de Chinese Rol

Deze legale Chinese rol hoor je niet nu al ’s avond of ’s nachts op straat. Je blaast er geen bushokjes mee op en ze worden vooral niet naar hulpverleners gegooid. Brievenbussen ermee opblazen? Veel succes! Dat past niet en daar heeft deze rol de kracht niet voor. In je hand houden is ook een hele uitdaging. Mocht je dat tóch doen…dan liggen je vingers er niet af en heb je vooral brandblaren.

De Chinese rol is een traditioneel stuk vuurwerk wat door de Chinezen gebruikt werd om bij aanvang van het nieuwe jaar de kwade geesten te verdrijven. Heel veel mensen vinden zo’n rol erg leuk. Helaas mag de Chinese Rol dit jaar voor het laatst verkocht worden. De overheid heeft besloten dat de Chinese rol wordt verboden. Langzaam aan verdwijnen zo alle tradities die wij leuk vinden of waar wij waarde aan hechten.

Wil je nog genieten van een Chinese rol tijdens de jaarwisseling? Zorg dat je er dan op tijd bij bent. Het is namelijk de laatste kans om op een legale manier van de 100.000 klapper te genieten.

Onze webshop gaat rond half november weer open voor de reguliere voorverkoop. Houd onze website in de gaten. Wij zullen uiteraard via onze website en sociale media kanalen melden wanneer onze webshop open gaat.


Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties en activiteiten ? Volg ons nu op onze sociale media kanalen!

De Facebook pagina van De Rijswijkse Vuurwerkhal

De Facebook pagina van De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Onze Instagram pagina