Ons bezoek aan Wolff Vuurwerk

okt 14, 2019

Verslag: Ons bezoek aan Wolff Vuurwerk

De vuurwerkdemo van Wolff Vuurwerk vond plaats op maandag 9 september 2019 in Teuge.

Op maandag 9 september was het tijd voor de demo van Wolff Vuurwerk! Boxen zoals de spectaculaire Cruel Traction en imposante Jackhammer zijn niet uit de gedachten van veel vuurwerkliefhebbers weg te slaan. Heeft Wolff dit jaar ook zulke toppers nieuw in de collectie? De Overloaded van Wolff was een brute box maar de échte topper kwam uit een onverwachte hoek. Later in het verslag lees je meer over de topper van de avond.

De locatie

De vuurwerkdemo van Wolff Vuurwerk wordt altijd gehouden op een bijzondere locatie. De demo vindt namelijk altijd plaats op vliegveld Teuge. Het eerste wat je ziet bij binnenkomst zijn de twee imposante straaljagers in de hangar. Omdat het bij binnenkomst nog niet donker genoeg was om meteen te beginnen met de vuurwerkdemo, namen wij heel even de tijd om de vliegtuigen te bekijken en te luisteren naar de presentatie van Wolff Vuurwerk.

Vuurwerkdemo Wolff Vuurwerk 2019 Hangar

Er stond serieus speelgoed in de hangar opgesteld. Erin springen en wegvliegen was helaas geen optie. Wij konden de contactsleutels namelijk niet vinden.

Een vliegtuig in de hangar tijdens de demo van Wolff Vuurwerk

Ook deze MiG-21 stond in de hangar opgesteld. De straaljagers komen allebei uit het voormalig Oostblok.

De vuurwerkdemo van Wolff Vuurwerk

Iets na negen uur was het tijd voor de vuurwerkdemo van Wolff Vuurwerk. De schietlijst bestond uit verschillende soorten artikelen uit de verschillende collectie. De demo begon met het familie vuurwerk van Wolff en eindigde met enkele grote boxen waaronder de opvolger van de Jackhammer. Normaal gesproken zijn het de boxen die ons imponeren. Dit jaar was dat anders. Het waren vooral de cakes die een hele goede indruk achterlieten. De topper van de avond was voor ons de Decibel. De Decibel is een sierlijke cake met spinning tails en blink boeketten die de lucht mooi vullen. De beelden zijn hieronder te zien.

Het verslag gaat verder onder de video.

https://www.facebook.com/Vuurwerkhal.nl/videos/467110587352704/

De dummy’s van Wolff Vuurwerk

Na de vuurwerkdemo was het tijd om de dummy’s te bekijken. De dummy’s stonden opgesteld in de hangar op metalen pyropacks. Aangezien Wolff heel veel verschillende lijnen en producten heeft, hadden ze niet alle producten uitgestald. Mooie labels zijn geen garantie voor mooie uitwerkingen, maar wij vinden het altijd leuk om de verschillen te bekijken tussen de verschillende importeurs en labels. Het blijf ieder jaar voor de importeurs een uitdaging om mooie en bijzondere labels te ontwerpen.

Budget vuurwerk van Wolff Vuurwerk

Deze siercakes horen bij de Voordeel Vuurwerk lijn. Hoewel de prijzen erg scherp zijn, vallen de effecten van sommige siercakes tegen. Daarom gaan wij ook naar de vuurwerkdemo’s. Wij kijken welke producten boven de rest uitsteken en nemen die op in onze collectie. De prijs zegt namelijk niet altijd alles over de uitwerkingen.

De compoundboxen van Wolff Vuurwerk.

Wolff Vuurwerk komt dit jaar met verschillende nieuwe compoundboxen. Wij hebben de beste compoundboxen uitgekozen en nemen die op in ons assortiment.

De Decibel van Wolff Vuurwerk

De 25 schots Decibel was voor ons de topper van de avond.

De aftermovie

Wil je een nog betere indruk hoe een demo avond eruit ziet? Wolff Vuurwerk liet de gehele avond een filmcrew rondlopen om beelden te schieten voor een aftermovie. De aftermovie is hieronder te zien en geeft een goede indruk van de avond!

Hopelijk heb je nu een goede indruk hoe de vuurwerkdemo van Wolff Vuurwerk eruit heeft gezien. Ben je benieuwd naar onze bezoeken aan de andere importeurs in 2019? Bekijk de verschillende verslagen nu hier op onze website.


Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties en activiteiten ? Volg ons nu op onze sociale media kanalen!

De Facebook pagina van De Rijswijkse Vuurwerkhal

De Facebook pagina van De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Onze Instagram pagina