Ons bezoek aan Rubro Vuurwerk

aug 30, 2019

Verslag: het bezoek aan Rubro Vuurwerk

De importeursdemo van Rubro Vuurwerk vond plaats op dinsdag 27 augustus 2019 in Wierden.

Het moment was eindelijk daar: de eerste vuurwerkdemo van het jaar! Rubro Vuurwerk hield traditiegetrouw als eerste zijn vuurwerkdemo. Ook dit jaar vond de demo plaats in het gezellige Wierden. Na een rit van ruim 2 uur en een korte pitstop waren wij aangekomen bij de locatie. Bijzonder om te weten: bij de meest demo’s vinden alle activiteiten plaats op één locatie. Er wordt daar een presentatie gegeven, de dummies staan opgesteld om te bekijken en de demo wordt op loopafstand geschoten. Bij Rubro Vuurwerk is dat niet het geval. Daar worden de winkeliers met bussen van en naar de schietlocatie gereden. Gelukkig waren wij net op tijd na de nodige files onderweg.

De demo

Na een lange rit konden wij (bijna) meteen in de bus stappen naar de schietlocatie. Wij kregen het erg warm van. Niet alleen vanwege het mooie vuurwerk maar ook omdat het nog tropisch warm was. Precies het tegenovergestelde van het weer wanneer wij vuurwerkliefhebbers met oud & nieuw mogen afsteken.

Tijdens de demo kwamen er verschillende topproducten langs. De Immortal Gold toonde weer aan een uitstekende box te zijn die ieder jaar blijft verrassen. Ook de Transbomber liet zien waarom die al 3 jaar op rij verkozen is tot beste cakebox van Nederland. Er werden een hoop nieuwe producten geschoten waarvan een paar veel potentie hebben! Een van de toppers in spé was de Strong Salute. Hoewel wij al veel knalcakes in het assortiment hebben, is het altijd goed om te zien dat importeurs hun best doen om nieuwe artikelen te introduceren. Uiteindelijk werden er 22 artikelen geschoten op deze vuurwerkdemo. Waarvan veel (compound)boxen.

De Strong Salute 36s. van Rubro Vuurwerk 

Verslag gaat verder onder de video

https://www.facebook.com/Vuurwerkhal.nl/videos/2382983985309005/

 

De finale van Rubro Vuurwerk

Verslag gaat verder onder de video

Na de demo wordt er altijd als finale een spectaculaire vuurwerkshow geschoten. De finale bij Rubro Vuurwerk is ieder jaar indrukwekkend. Op de schietlocatie kan namelijk ook professioneel vuurwerk afgestoken worden. Er is genoeg ruimte om te voldoen aan de gestelde afstandseisen voor professioneel vuurwerk. Waar wij in de Randstad al genoeg moeite moeten doen om ruimte te vinden voor onze 30mm cakes, is het in Wierden mogelijk om shells en professionele flowerbeds te schieten. De finale is hieronder te bekijken.

https://www.facebook.com/Vuurwerkhal.nl/videos/2620004728044978/

De showroom van Rubro Vuurwerk

Eenmaal terug op de hoofdlocatie konden wij eens rustig de dummies bekijken. Wat ons opviel waren de nieuwe labels. Zowel het nieuwe 11 schots assortiment (op de bovenste foto) als het 19 schots assortiment (op de derde foto) hebben opvallende labels. Een label zegt uiteraard niets over de uitwerkingen maar één ding is zeker: tussen de rest van de cakes en boxen van Rubro Vuurwerk vallen ze goed op. Ieder jaar verbazen wij ons over wat de ontwerpers uit de hoge hoed toveren. Ook dit jaar waren wij verbaast over de nieuwe labels. Wij zijn dan ook benieuwd waar de andere importeurs mee komen aanzetten.

Rubro introduceert dit jaar een nieuw 11 schots cake assortiment.

Het nieuwe 11 schots cake assortiment van Rubro Vuurwerk

De Transbomber van Rubro Vuurwerk. Al 3 jaar op rij verkozen tot de beste compound box van Nederland!

De Transbomber van Rubro Vuurwerk. Al 3 jaar op rij verkozen tot de beste compound box van Nederland!

Dit jaar introduceert Rubro ook een nieuwe stijl qua labels

Dit jaar introduceert Rubro ook een nieuwe stijl labels. Ook dit jaar weten de ontwerpers ons te verrassen.

De Event boxen van Rubro zijn een garantie voor spektakel.

Dit is waar Rubro Vuurwerk bekend om staat: de grote en spectaculaire boxen.

Onze indruk

Vooral de boxen waren wij van onder de indruk. Er zijn enkele spectaculaire boxen die er uitspringen. Uit ervaring weten wij dat de boxen van Rubro Vuurwerk van goede kwaliteit zijn en een garantie voor spektakel in de straat. Om de kwaliteit van onze producten te controleren gaan wij ieder jaar naar zo veel mogelijk demo’s om al het vuurwerk te controleren en uiteindelijk alleen de beste artikelen te selecteren. Rubro Vuurwerk heeft dan ook enkele toppers in huis. Als alle demo’s achter de rug zijn gaan wij kijken welke toppers wij op kunnen nemen in onze collectie.

Wij willen via deze weg de mensen Rubro Vuurwerk bedanken voor hun gastvrijheid.


 

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties en activiteiten ? Volg ons dan op onze social media kanalen!

De Facebook pagina van De Rijswijkse Vuurwerkhal

De Facebook pagina van De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Onze Instagram pagina

Bekijk hier het verslag van vorig jaar!

Meer nieuwsberichten van de Vuurwerkhal