De vuurwerkverkoop is weer begonnen!

dec 28, 2018

De vuurwerkverkoop is weer begonnen!

Eindelijk! Vandaag is de vuurwerkverkoop weer begonnen! Je hebt vanaf vandaag 3 dagen de tijd om jouw vuurwerk in te slaan. Je mag dit jaar op vrijdag 28, zaterdag 29 en op maandag 31 december vuurwerk kopen en afhalen.

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden van onze winkels zijn hier te zien op onze website:

De Rijswijkse Vuurwerkhal

De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Vanaf welke leeftijd mag je vuurwerk kopen?

De minimale leeftijd om vuurwerk te kopen is 16 jaar. Met uitzondering van categorie 1 vuurwerk en categorie 3 vuurwerk. Kom je categorie 1 vuurwerk kopen? Dan is de minimumleeftijd 12 jaar. In het geval van cat. 3 vuurwerk (100K rol, grote single-shots) is de minimumleeftijd 18 jaar.

Let op: op zondag 30 december mogen wij geen vuurwerk uitleveren. Bestellen is wel mogelijk. Afhalen kan dan op 31 december.