Kom jij ook naar de open dagen?

dec 14, 2018

Kom jij ook naar de open dagen bij De Rijswijkse en De Zoetermeerse Vuurwerkhal?

Op zaterdag 15 december houden wij de open dag bij De Rijswijkse Vuurwerkhal! Op 16 december is de open dag bij De Zoetermeerse Vuurwerkhal!

Wat kan je allemaal doen? Je kan een rondleiding volgen door het bunkercomplex. In Rijswijk hebben wij de grootste vuurwerkopslag van Zuid-Holland. Er staan 3 bunkers met een capaciteit van 50.000 kilo! In Zoetermeer hebben wij een opslag van 10.000 kilo. De bunkers staan al goed gevuld met vuurwerk!

Naast de rondleiding kan je ook de cursus ‘veilig omgaan met vuurwerk’ volgen. Haal je de cursus? Dan ontvang je een mooi vuurwerk-diploma (je mag jouw diploma ieder jaar vernieuwen!) en een leuke goodiebag! De cursus is voor vuurwerkliefhebbers tot 16 jaar.

De open dagen zijn van 12.00 tot 17.00. Op zaterdag 15 december in Rijswijk, op zondag 16 december in Zoetermeer. Aanmelden is niet nodig.