Pak je voordeel en bestel in de voorverkoop!

dec 12, 2018

Pak je voordeel en bestel in de voorverkoop!

Bestel jij al jouw vuurwerk in de voorverkoop? Of wacht je liever tot de losse verkoop zodat je meteen je vuurwerk mee kan nemen? Wij raden onze klanten altijd aan om hun vuurwerk van te voren te bestellen. Waarom? Je profiteert dan van alle acties en wij pakken je bestelling meteen in. Je voorkomt hiermee lange rijen bij de kassa’s en je staat binnen no-time buiten met jouw bestelling! Hieronder staan de voordelen van de voorverkoop op een rijtje! De voorverkoop actie loopt tot 27 december 19.00. Bestellen kan online en in onze showrooms.

Veel aanbiedingen en zeer lage prijzen!

In de voorverkoop hanteren wij altijd lage prijzen en hebben wij heel veel aanbiedingen! De voorverkoopprijzen liggen altijd lager dan de prijzen in de losse verkoop. Zo zijn de thunderkings, compoundboxen en siercakes in prijs verlaagd. Ook hanteren wij veel 1+1 acties voor het kleine vuurwerk.

Kies zelf je gratis vuurwerk uit!

In de voorverkoop hanteren wij het spaarpuntensysteem. Voor ieder product wat je aanschaft ontvang je spaarpunten. De spaarpunten zijn meteen te besteden. Je kiest zelf je gratis vuurwerk uit en ieder artikel telt mee! Lees hier hoe jij zelf je gratis vuurwerk uitkiest.

Ontvang een extra vuurwerkkado in de Mega Vuurwerk-Loterij!

Bestel voor 26 december jouw vuurwerk en speel mee met de vuurwerkloterij. Bij een besteding van €50,- of hoger speel je automatisch mee. Je hebt altijd prijs! Hoe hoger je bestelling, hoe meer kans je maakt op de hoofdprijs. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Wij pakken meteen je bestelling in!

Jouw bestelling pakken we meteen in zodra die binnenkomt. Je krijgt het vuurwerk wat je hebt besteld. De bestelling zetten wij meteen voor je klaar. Hierdoor ben je binnen no-time buiten met jouw gecontroleerde bestelling.

Bestel gemakkelijk en snel via onze webshops:

Webshop Rijswijk

Webshop Zoetermeer