Kartonvoordeel.nl is weer geopend!

sep 26, 2018

Kartonvoordeel.nl is weer geopend!

De actie loopt tot 11 november 20.00.

Kartonvoordeel is weer geopend! Vanaf nu kan je jouw vuurwerk bestellen tegen schappelijke prijzen. Al het vuurwerk zijn restanten van vorig jaar oftewel: alles is op voorraad en staat al klaar in onze bunkers! De voorraad is beperkt en voor alle artikelen geldt OP=OP. Bestel dus nu snel vroegtijdig je vuurwerk via Kartonvoordeel.nl !

De afhaaltijden zijn in de nacht van 27 op 28 december van 00:00 tot 01:00. Het afhaaltijdstip is bindend. Het kan niet achteraf worden veranderd. Bij het bevestigen van je bestelling ga je akkoord met het geselecteerde afhaalmoment. Als extra service is het mogelijk om je reguliere bestelling samen met je Kartonvoordeel bestelling af te halen. Andersom is niet mogelijk.

Wat is Kartonvoordeel?

Voordat de reguliere voorverkoop begint starten wij met onze “outlet”. In de webshop verkopen wij dan de restanten van vorig jaar of artikelen waarvan wij enorm veel hebben ingekocht. Alle artikelen staan al onze bunkers. Wij verkoop dus alleen wat wij daadwerkelijk hebben. Vanwege logistieke redenen leveren wij het vuurwerk uit in de nacht van 27 op 28 december. Hiermee creëren wij de ruimte die nodig is voor de reguliere bestellingen en het vuurwerk voor de losse verkoop.

Een tip van de liefhebber: mocht je een karton zien met cakes, maar je hebt liever verschillende cakes? Vraag dan een andere familielid of hij/zij het karton wil delen.