Gratis vuurwerk op vertoon van je clubcard!

aug 25, 2017

Let op! De volgende actie geldt alleen in de voorverkoop.

Clubcard Actie

Ook dit jaar houden wij weer bij De Rijswijkse Vuurwerkhal en bij De Zoetermeerse Vuurwerkhal onze clubcard actie. Ben jij lid van een sportvereniging, hobbyclub of heb jij een (seizoens)kaart bij jouw favoriete voetbalclub? Toon deze kaart tijdens het afhalen, dan krijg je van ons een leuk cadeau extra bij je bestelling! Wat voor vuurwerk je cadeau krijgt blijft uiteraard een verrassing tot het moment van afhalen.

Doe je niet mee met de clubcard actie? Doe dan mee met onze andere acties tijdens de voorverkoop!

Bekijk het volgende overzicht voor de andere acties die wij dit jaar houden: https://www.vuurwerkhal.nl/acties/ ‎

 

 

Meer nieuwsberichten van de Vuurwerkhal