Wij steunen het goede doel!

aug 23, 2016

Dit jaar ondersteunen wij de stichting Syndroom van de Lach.

De Stichting Syndroom van de Lach stelt zich ten doel om kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking mee te kunnen laten doen aan dolfijn ondersteunde therapie bij het Curaçao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) in Curaçao, dan wel deel te laten nemen aan andere ontwikkeling-bevorderende therapieën en/of activiteiten.

Hoe gaan wij dit goede doel ondersteunen?
Wij hebben een Vuurpijl van de Lach, de netto opbrengst van de vuurpijl komt ten goede aan de stichting Syndroom van de Lach. Op de website en in (web)winkel wordt realtime de stand bij gehouden zodat u kan zien hoeveel er binnenkomt.

http://www.syndroomvandelach.nl/

De smiley pijl. Een gedeelte van de aankoopprijs gaat naar het goede doel!

 

Meer nieuwsberichten van de Vuurwerkhal