25 Jaar de Rijswijkse Vuurwerkhal!

aug 23, 2016

Wie had dat kunnen bedenken 25 jaar geleden?

Wat van een uit de hand gelopen hobby tot 1 van de grootste vuurwerkbedrijven van Nederland is gegroeid. Van 300 naar 50.000 kilo winkelopslag! Inmiddels moeten wij meerdere malen de bunkers bijvullen om u van het beste vuurwerk te voorzien!

Dat allemaal is te danken aan de trouwe klanten die vaak als klein kind al bij ons in de winkel kwamen. Inmiddels zijn zij ook vader of moeder en nemen hun kinderen ook weer mee om de oudejaarssfeer te komen proeven in onze winkel of bij de demoshow. Wij zijn u allen zeer dankbaar.

Naast de trouwe klanten die de Rijswijkse Vuurwerkhal groot hebben gemaakt mag ik zeker de medewerkers niet vergeten. Vaak al jaren werkzaam. Ze helpen met van alles: de folder, website, webwinkel, assortiment, bestellingen inpakken, klanten adviseren en niet te vergeten de shows ontwerpen & opbouwen. De shows ontwerpen vinden ze erg leuk maar ik moet daarbij goed opletten dat ze niet de hele opslag leeghalen omdat het allemaal zo mooi is.

Ter ere van ons 25 jarig bestaan geven wij voor alle klanten en vuurwerkliefhebbers een spetterende vuurwerkshow op zondag 20 november naast de Rijswijkse Schouwburg. Op de locatie waar wij voorheen ook onze demo schoten!

Aanvang van de jubileumshow is om 20.00 uur.

Alleen het beste!

Met vriendelijke groet,

Frits Broks, John Kosterman & Team Vuurwerkhal

Meer nieuwsberichten van de Vuurwerkhal