Gratis Vuurwerk Sparen!

aug 6, 2016

Hoe werkt ons spaarpunten systeem?

Voor elk artikel dat u bij ons aankoopt ontvangt u spaarpunten. Tijdens uw bestelling kunt u de spaarpunten direct verzilveren in onze webwinkel. Bij elk artikel heeft u de gelegenheid om een keuze te maken tussen betalen in euro’s of in spaarpunten. Wanneer u keuze maakt voor betalen met spaarpunten dan kiest u voor; “voeg toe aan gratis vuurwerk.” Rechtsboven bij het te betalen bedrag en in het winkelmandje ziet u het actuele saldo van de spaarpunten die u kunt besteden.

Bij een negatief spaarpunten saldo kunt u niet afrekenen. U kunt dan artikelen bijkopen of gratis artikelen verwijderen, op deze manier wordt uw saldo positief. De niet gebruikte spaarpunten kunt u verzilveren bij een volgende bestelling, tevens kunt u de spaarpunten bewaren voor volgend jaar. Ze blijven dan in uw account staan.

Wat zijn de voordelen van het spaarpuntensysteem?

U heeft als liefhebber zelf de keuze om uw gratis vuurwerk uit te kiezen. Daardoor kunt u alles kiezen zolang u voldoende spaarpunten bezit. Van combinatieboxen tot kanonslagen, alles is mogelijk! Maak er snel gebruik van in onze webwinkel.

Onze webwinkel!

Heeft u toch nog vragen, mail dan naar info@vuurwerkhal.nl of bel met 070-4150441

Let op: deze actie eindigt op 28 december 2016 om 19:00 uur.

Banner 200 punten Nieuwsbrief