Kom naar onze vuurwerkdemo op 8 december!

nov 13, 2018

Kom naar onze vuurwerkdemo op zaterdag 8 december!

Op 8 december 2018 houden wij weer onze jaarlijkse vuurwerkdemo.
 
Wij schieten onze demo dit jaar in Zoetermeer op de velden naast de Silverdome. Vorig jaar is het terrein ons goed bevallen. Er zijn veel parkeerplekken, het is goed bereikbaar met de auto en je kan er met een groot publiek recht voor het vuurwerk staan. Dit jaar zijn er 2 ingangen voor het publiek. Hierdoor kan iedereen beter voor recht het vuurwerk staan.
 
De aanvang van de demo is om 19:00. Kleed je warm aan, de demo zal ongeveer een uur duren en wordt afgesloten met een finaleshow op muziek!  Bij slecht weer schieten wij de demo op zondag 9 december.
 
Locatie: Naast de Silverdome (Zoetermeer)
Datum: zaterdag 8 december
Tijd: 19:00
Helaas was het niet mogelijk om in Den Haag onze demo te houden i.v.m. een kinderboerderij vlakbij het schietveld. Het wordt steeds moeilijk om vuurwerkdemo’s te schieten in de regio. Wij zijn blij dat wij de demo in Zoetermeer mogen houden.

Wat schieten wij op de vuurwerkdemo?

Vorig jaar schoten wij rond de 40 artikelen van verschillende importeurs op de demo. Dit jaar willen wij weer rond de 40 verschillende artikelen schieten. Op de vuurwerkdemo zullen wij verschillende cakes, cakeboxen en compoundboxen schieten van o.a. China Red (exclusief verkrijgbaar bij De Rijswijkse Vuurwerkhal), Evolution Fireworks, Wolff Vuurwerk en Rubro Vuurwerk.

Na de vuurwerkdemo schieten wij weer een finaleshow. De finale wordt geschoten op muziek. In de finale gebruiken wij enkel consumentenvuurwerk. De show wordt elektrisch ontstoken. De demo zelf wordt voor het grootste gedeelte met de hand afgestoken. Enkel de cakeboxen (combinatieboxen) worden elektrisch ontstoken tijdens de demo. De vuurwerkdemo schieten wij zelf.

Waarom in Zoetermeer?

Het wordt de laatste jaren steeds moeilijker voor ons om een vuurwerkdemo te organiseren. In Rijswijk is het niet meer mogelijk vanwege de veiligheidsafstanden en de zware eisen die de gemeente stelt. De demo konden wij dit jaar ook niet in Den Haag houden vanwege een kinderboerderij vlakbij het schietveld.

Houd onze site in de gaten voor meer updates rondom de demo

Meer nieuwsberichten van de Vuurwerkhal