Categorie 1 vuurwerk nu verkrijgbaar via Click and Collect

Bestel online jouw categorie 1 vuurwerk en haal je vuurwerk af aan de deur

Het is nu mogelijk om categorie 1 vuurwerk te bestellen in onze webshop! In de webshop staat nu een actueel overzicht van de producten die nu op voorraad zijn. Wanneer er artikelen binnenkomen dan zullen zij verschijnen in het overzicht.

Let op! De afhaal locatie is op het nieuwe de locatie van Vuurwerkzoetermeer aan de Cobaltstraat 1 in Zoetermeer.

Van Herwijnen draagt verkoop vuurwerk over aan de Zoetermeerse Vuurwerkhal

“Jarenlang was Van Herwijnen met vuurwerkzoetermeer.nl hét adres voor prachtig vuurwerk om het jaar op feestelijke wijze af te sluiten. Omdat eigenaar Dennie van Herwijnen en zijn gezin een nieuwe uitdaging aan willen gaan stopt hij met de verkoop van vuurwerk. Dit wordt samen met de naam vuurwerkzoetermeer.nl overgedragen aan Frits Broks van de Zoetermeerse Vuurwerkhal zodat ook voor de toekomst blijft gelden: Jouw oud & nieuw begint bij Vuurwerkzoetermeer.nl”

Vuurwerkzoetermeer is verhuisd naar De Zoetermeerse Vuurwerkhal!

Een andere locatie, wat bekende en onbekende gezichten maar nog steeds het beste en mooiste vuurwerk! De service zoals je gewend bent en uiteraard de Sweetlake lijn. Bekijk alles in de nieuwe webshop of scroll naar beneden voor meer informatie!

Vuurwerkzoetermeer.nl is verhuisd!

Cobaltstraat 1 • 2718 RM Zoetermeer • De Zoetermeerse Vuurwerkhal

Namens Dennie van Herwijnen:

“Met pijn in het hart, maar ook met trots en vertrouwen neem ik op deze manier afscheid van jou en vele andere vuurwerkliefhebbers die Vuurwerkzoetermeer jarenlang gesteund hebben. Ik ben namelijk in de situatie gekomen dat ik moet stoppen met de verkoop van vuurwerk.

 

De reden om te stoppen met vuurwerk is het aangaan van een nieuwe uitdaging. Samen met mijn gezin wil ik namelijk een camping gaan starten. Maar eerst zullen wij de wandelspeciaalzaak moeten verkopen en deze kan alleen verkocht worden zonder het vuurwerk gedeelte. Vandaar dat ik ook blij ben dat Frits van De Zoetermeerse Vuurwerkhal, Vuurwerkzoetermeer heeft overgenomen en deze dus gaat voortzetten.”

De sterke punten van de Vuurwerkhal en Vuurwerkzoetermeer

De sterke punten van de Vuurwerkhal en Vuurwerkzoetermeer komen namelijk heel erg overeen: korte wachttijden bij het afhalen, een eigen samengestelde collectie, je krijgt wat je bestelt en bovenal is Frits ook een enorme vuurwerkliefhebber en tevens actief betrokken in de discussie over vuurwerk.

Je kunt nog steeds bestellen via Vuurwerkzoetermeer.nl, alleen kun je het niet meer op het zelfde adres afhalen. Dat is voortaan aan de Cobaltstraat 1 en daar kun je zelfs voor de deur parkeren! De opslagcapaciteit is ook nog eens flink toegenomen, want de Vuurwerkhal heeft in totaal 60.000 kilo opslag. Nog meer voordelen dus. Vandaar dat ik met een gerust hart nog steeds kan zeggen: Jouw oud & nieuw begint bij Vuurwerkzoetermeer!

Alles voor een onvergetelijke jaarwisseling

Vuurwerk uitzoeken, bestellen en afhalen moet een feest zijn! Daarom zetten wij ons al jaren hard in ons assortiment zo compleet mogelijk te maken en jou te voorzien van een goede service.

De grootste opslag van de regio

De Zoetermeerse Vuurwerkhal en De Rijswijkse Vuurwerkhal hebben gezamenlijk de grootste opslag van de regio. In Zoetermeer hebben wij een opslag voor 10.000 kilo en in Rijswijk voor maar liefst 50.000 kilo vuurwerk!

Door met grote regelmaat de voorraad bij te vullen kunnen wij hierdoor tot het laatste moment jou voorzien van het beste en mooiste vuurwerk.

Alleen het beste en mooiste vuurwerk

Al sinds 1992 hanteren wij daarom het motto “alleen het beste” en reizen sindsdien stad en land af op zoek naar het beste vuurwerk. Uit de collecties van verschillende importeurs kiezen wij de mooiste artikelen en nemen deze op in het assortiment.

Sinds dit jaar hebben wij dan ook het exclusieve recht om de “Sweetlake Fireworks” collectie te mogen verkopen. Stuk voor stuk goede artikelen waar wij trots op zijn dat wij ze mogen verkopen!

Bekijk het in onze ruime showroom

De Zoetermeerse Vuurwerkhal beschikt over een ruime showroom op de eerste verdieping! Hier kan je in alle rust en ruimte alle dummy’s van dichtbij bekijken en jouw vuurwerk uitkiezen.

Weet je niet wat je moet kiezen? Wij staan voor je klaar om je te helpen! Om de televisie in onze showroom kan je al het beeldmateriaal van ons assortiment uitgebreid bekijken.

KORTE WACHTTIJDEN, COMPLETE BESTELLINGEN

Doordat wij in Zoetermeer een aparte ruimte hebben voor het uitleveren van bestellingen en doordat wij met heel veel medewerkers in beide winkels voor je klaar staan, ontvang jij binnen enkele minuten jouw complete bestelling.

Je krijgt wat je besteld, want zodra jij jouw bestelling plaatst, pakken wij jouw pakket in. Wij zetten jouw tas apart en overhandigen de tas zodra wij jouw afhaalbewijs in ontvangst nemen.

En niet te vergeten: heb je hulp nodig met tillen? Onze medewerkers lopen gerust met je mee naar de auto!

Kies zelf jouw gratis vuurwerk uit

Deze actie geldt alleen tijdens de voorverkoop

Wat is er mooier dan vuurwerk? Gratis vuurwerk uiteraard.

In de voorverkoop kan jij zelf jouw gratis vuurwerk uitkiezen. Ben je een liefhebber van grond- en draaivuurwerk of heb je toch liever een fontein? Aan jou de keuze!

Uitkiezen doe je binnen enkele klikken in onze webshop of tijdens het bestellen in de showroom.

Let op: niet ieder artikel doet mee voor de gratis vuurwerk actie.

Alles voor een veilige jaarwisseling

Wij steken veel passie en veel tijd in het voorlichten van de jongere vuurwerkliefhebbers. Op onze open dag halverwege december geven wij daarom een cursus ‘veilig omgaan met vuurwerk’ aan bij onze winkels voor de deur, mits het wordt toegestaan door de corona-maatregelen.

In plaats van te vertellen wat je niet mag doen leren we juist hoe je verantwoord vuurwerk kunt afsteken.

Laten we de traditie niet verknallen!